Виставкова федерація України
Exhibition federation of Ukraine
Укр   Рус   Eng


 
Виставкові новини

Виставкові новини

[26.07.2016]
Bakery Ukraine

13-15 вересня 2016 р.

Місце проведення: Київ, Міжнародний виставковий центр (Броварський проспект, 15)
http://www.bakery-expo.com.ua/
Хлібопекарська галузь - одна з провідних галузей харчової промисловості України, призначення якої безперебійне забезпечення виробництва хліба, хлібобулочних та інших борошняних виробів у обсягах, які відповідають
нормам державної продовольчої безпеки.

Разом з тим, значна частина матеріально-технічної бази спеціалізованих
хлібопекарських підприємств морально застаріла та фізично зношена
(зношеність основного технологічного обладнання складає 60-80 відсотків).



Координує діяльність хлібопекарських підприємств, здійснює їх інформаційне
і методичне забезпечення, розроблення нормативної документації, загально
галузевих програм, представляє та захищає інтереси цих підприємств у
державних, господарських і міжнародних організаціях на добровільних засадах
об'єднання "Укрхлібпром".



Найважливішими функціями Об'єднання "Укрхліібпром" - організатора виставки
"BAKERY UKRAINE" - є сприяння розвитку ринків хліба, хлібобулочних,
борошняних кондитерських та макаронних виробів в Україні та поза її межами,
представництво інтересів підприємств у державних та громадських
організаціях, створення необхідної нормативно-технічної документації,
участь у розробці та опрацюванні нормативно-правових актів.



Саме з метою реалізації цих завдань Обєднанням "Укрхлібпром" та виставковою
компанією "АККО Інтернешнл" була започаткована виставка "BAKERY UKRAINE",
яка відбудеться 13 -15 вересня 2016 року в рамках Всеукраїнського тижня
харчових технологій в Києві.



В сучасних умовах підприємства мають здійснити перехід на ширший асортимент
виробів або зорієнтувати свою увагу на сегменти ринку, які раніше
залишалися поза їх увагою. Аналізуючи тенденцію споживання хліба населенням
України, можна зробити висновок про те, що хлібопекарським підприємствам
слід змінювати стратегію господарської діяльності для утримання відповідних
позицій на ринку хлібобулочних виробів.



Незважаючи на те, що промислові хлібозаводи є прихильними класичної
технології хліба, за останні роки дуже багатьма хлібозаводами України
освоєні вироби європейської якості - в першу чергу, хлібобулочні вироби з
різними харчовими добавками, а також проблема продовження терміну
зберігання хліба і хлібобулочних виробів, що ставить вимоги до упаковки
продукції.



Отримують поширення принципово нові технології: заморожені напівфабрикати і
напівфабрикати, що вимагають допікання в роздрібній мережі.



В рамках виставки хлібопекарської промисловості "BAKERY UKRAINE"
запланована низка різноманітних тематичних заходів. А саме:



Дегустаційний конкурс хліба, хлібобулочних та борошняних кондитерських
виробів, який демонструватиме майстерність українських пекарів;



Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція "Технологічні
аспекти підвищення конкурентоспроможності хлібу та хлібобулочної
продукції", під час якої будуть обговорюватись питання покращення якості
хліба та розширення асортименту; інноваційні технології та деякі аспекти
контролю управління якістю в промисловості.



Фахівцям харчової галузі буде цікаво відвідати науково-практичну
конференцію з питань енергозбереження "Ресурсо- та енергоощадні технології
виробництва та пакування харчової продукції - складові ії
конкурентоспроможності"



"BAKERY UKRAINE" це ефективний інструмент для просунення продукції, пошуку
партнерів та отримання інформації про новітні технології та тенденції ринку.



Харчовик.com 2016.07.13 12:45
http://www.harchovyk.com/news/detail/3989

←Назад | Всі теми →


The Global Association
of the Exhibition Industry

Всесвітня ассоціація
виставкової індустрії